Bedemand i Hårby og omegn

I Hårby ses den store smukke hvide kirke, Hårby kirke.

Hver gang jeg kommer beundre jeg kapellet med de 3 sorte marmorsarkofag. Her står jeg et øjeblik og tænker på hvor meget og hvordan begravelses kulturen har ændret sig gennem tiden.

Kortet herunder vises de 3 kirker der ligger i Hårby og omegn.

Dreslette kirke

Hårby kirke

Jordløse kirke

Din bedemand i Hårby.
Hos os planlægger vi det sidste farvel helt som du ønsker det. efter dine ønsker
Bedemand Lykke Rømer, er en professionel begravelsesforretning i Hårby, som, tilbyder dig hjælp i denne meget svære tid til bisættelse eller begravelse i Hårby og resten af Fyn.

Uanset om du har i sinde at planlægge din personlige afsked, eller hvis du har mistet et nært familie medlem eller en god ven, så er det en meget god ide at, du får professionel vejledning af en kyndig bedemand i sådan en situation. Det kan vi her i vores begravelsesforretning i Hårby, hjælpe dig/jer med. Kontakt os på tlf 50520929

Bedemand Hårby

Lykke Og Claus

Det er ofte meget svært at danne sige et overblik over alle de praktiske gøremål, samt at vide, hvor man skal rette henvendelse til. Bedemand Lykke Rømer i Hårby rådgiver og hjælper dig som en professionel og omsorgsfuld begravelsesforretning gennem denne meget svære tid. Hos os har vi talriges års erfaring inden for bedemandsområdet, vi udføre denne opgave med nærvær og værdighed og altid professionelt.

Min sidste vilje

Her i min begravelsesforretning i Hårby udleveres folderen “Min sidste vilje”,til dem som måtte ønske det. Her kan man “få sat ord på” hvad man ønsker ved sin egen bisættelse og alt dette er med personlig og kompetent rådgivning fra Bedemand Lykke Rømer fra Hårby . Det er ofte en stor hjælp for de nærmeste i en svære tid.

Kontakt os for uddybende spørgsmål og vi fortæller dig gerne om de muligheder og praktiske oplysninger der måtte forlægge. Vi besvarer gladeligt de spørgsmål, du har KONTAKT.
Efter mange års erfaring som bedemand i Hårby har vi gjort os mange erfaringer og de erfaringer vil komme dig tilgode, vi ved hvordan man håndtere folk i sorg og vi yder altid respekt og omsorg, vi vil gøre vores til at du bliver aflastet bedst muligt med disse praktiske gøremål.

Vi har døgnvagt alle ugens 7 dage.
– også vi har åbent søn- og helligdage.
Vi samarbejder med alle kirkerne på Fyn og hjælper gerne med kontakt til dem.

Samtale med Bedemand Lykke Rømer fra Hårby

Samtalen med Bedemand Lykke Rømer kan foregår i vores begravelsesforretning i Hårby, eller hos jer. Under vores samtale vil vi gennemgå hvad familiens ønsker måtte være og Bedemand Lykke Rømer vil vejlede om de forskellige muligheder, der er.

Ved samtalen får familien mulighed for at vælge bl.a.
• kiste
• blomster
• kirkegård
• annoncer
Bedemand Lykke Rømer i Hårby vil kontakte kirken og præsten og aftale tid, samt sted for den pågældende bisættelse/begravelse hvis dette ønskes.

Gennem min tid som bedemand  Hårby har jeg erfaret at mit lokalkendskab til afdødes sognekirke ikke er det vigtigste, det er derimod vigtigt at samarbejdet mellem familien og jeg fungere optimalt.Jeg har været en del i Hårby og har derfor valgt at dække Hårby også.

Jeg arbejder ud fra værdierne:

  • Nærvær
  • Omsorg
  • Værdighed og muligheder.

Den bedste reklame jeg kan få er når en familie, anbefaler mig. Jeg prøver derfor altid at imødekomme familiernes ønsker også selv om det kræver en ekstra køretur.

Jeg arbejder som bedemand Middelfart så vi kommer meget omkring.