Bedemand i Glamsbjerg –

Lykke Rømer den “nye” Bedemand i byen

Jeg hører ofte mig selv omtalt som “hende den nye bedemand” Det har jeg valgt at tage som et kompliment, og som udtryk for, at mine kunder har bemærket, at jeg er nytænkende, jeg kan og gør, noget andet end mine kollegaer.

Med mere end 200 begravelser på cv´et ser jeg ikke mig selv som “ny bedemand i Glamsbjerg” mere, men jeg har stor respekt og forståelse for, at det tager tid at skabe tillid til et nyt ansigt.

Jeg har min daglige gang i Glamsbjerg, både arbejdsrelateret og privat.

Jeg samarbejder med Blossom Me, Søndergade 5, Glamsbjerg. Blossom Me leverer nogle fantastiske blomster, der altid lever op til mine krav om faglighed, pris og kvalitet.

Jeg har kontor i Glamsbjerg og har flere gange hjulpet familier fra Glamsbjerg, Flemløse og omegn.
Uanset om du har i sinde at planlægge din personlige fremtid, eller hvis du har mistet et nært familie medlem eller en god ven, så er det en meget god ide at, du får professionel vejledning af en kyndig bedemand i sådan en situation. Det kan vi her i vores begravelsesforretning i Glamsbjerg, hjælpe dig/jer med. Kontakt os på tlf 50520929

Bedemand Glamsbjerg

Lykke Og Claus

Det er ofte meget svært at danne sige et overblik over alle de praktiske gøremål, samt at vide, hvor man skal rette henvendelse til. Bedemand Lykke Rømer i Glamsbjerg.

På kortet herunder vises placeringen af kirkerne i Glamsbjerg området.

  • Flemløse kirke
  • Glamsbjerg kirke
  • Køng kirke
  • Søllested kirke
  • Vedtofte kirke
  • Ørsted kirke